Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raste razočaranje

Bivši igrač Hajduka: "Najgori Dinamo u posljednjih 20 godina i takvi nam pobjegnu 14 bodova"

Tonći Kukoč bio je kritičan prema Hajduku nakon poraza od Varaždina u HNL-u.

Igrači Dinama slave na Rujevici (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Dinamo je svladao Rijeku (1:2) na Rujevici i prvom pratitelju pobjegao na četiri boda prednosti u napetoj utrci za naslov prvaka, a čak 14 bodova Hajduku.

Bijeli su na polusezoni bili jesenski prvaci, i to nakon 19 godina čekanja, a onda se dogodio potpuni raspad. Nanizali su šest poraza, a posljednji je bio protiv Varaždina (0:1) na Poljudu.

Novi poraz razočarao je navijače Hajduka, koji su gromoglasnim zvižducima ispratili nogometaše u svlačionicu, a sada se oglasio i bivši igrač splitskog sastava Tonći Kukoč, koji je bio dosta kritičan.

"Prvak Hrvatske, finale kupa i osmina finala Konferencijske lige, a kažu najgora sezona Dinama u posljednjih 20 godina, i najbolja sezona Hajduka u posljednjih 20 godina, i takvi su nam 3 kola prije kraja pobjegli na +14 bodova.

Kada su bili teški trenuci, oni su imali Petkovića, koji je povukao klub i rezultat je tu. Kada je god bilo teško, on se pojavio.

Dinamo ima DNK pobjednika, a to je ono što nama fali kada dođu trenuci u kojima se lomi sezona. Realno, tri-četiri igrača Hajduka mogu odgovoriti igračima Dinama, a za naslov to je jako malo", napisao je Kukoč na svom profilu na Facebooku.

Luka Modrić i Georg Koch Bivši vratar koji boluje od teške bolesti dobio poziv Dinama: "Ne znam smijem li ovo reći, ali..." divider

Sergej Jakirović Sergej Jakirović o gnjusnim uvredama navijača Rijeke poslije utakmice: "Nogometni folklor" divider

Fahd Moufi (desno) FOTO Igrač Hajduka obrisao sve fotografije u bijelom dresu i poslao ovu poruku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider