Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
manji incident

Sergej Jakirović o gnjusnim uvredama navijača Rijeke poslije utakmice: "Nogometni folklor"

Sergej Jakirović pri kraju derbija s Rijekom poriječkao se s navijačem domaćih.

Sergej Jakirović (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Hrvatski prvak Dinamo pobijedivši Rijeku napravio je veliki korak ka obrani naslova.

Domaćin je poveo početkom drugog dijela, ali Sergej Jakirović i društvo okrenuli su rezultat i tri kola prije kraja prvenstva pobjegli pratnji na četiri boda prednosti.

Bruno Petković Legendarnog Vatrenog oduševio gol Brune Petkovića: "Šta je tata rekao? Tu ne može ništa šest golmana..." divider

Jakirović je jučer djelovao mirno, ali u njemu je sigurno bilo emocija jer je na drugoj strani bila njegova bivša momčad. No filmsku priču koja je započela odlaskom iz Rijeke jučer je završio u svoju korist.

Emocije u njemu sigurno su divljale, ali uspio ih je zadržati čak i na kraju utakmice kad ga je jedan navijač Rijeke pokušao isprovocirati s tribine na najniži mogući način.

Bruno Marić Bruno Marić nakon pobjede Dinama u Rijeci objavio emotivnu poruku s hrvatskom zastavom divider

Jakirović je, naime, uoči susreta ostao bez majke koja je izgubila bitku sa zloćudnom bolešću, a jedan od navijača Rijeke spomenuo ju je poslije utakmice. Jakira je na terenu smirivao i Petković, a šef Modre svlačionice nije se želio spuštati na tu razinu ni poslije susreta:

"Nogometni folklor. Neću sada govoriti što mi je gospodin rekao, to nema smisla. To više govori o njemu", rekao je Jakirović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider