Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podigla se prašina

Slavni Brazilac opleo po Xaviju i Barceloni zbog velikog talenta: "Nisu mu dali šansu, a Real je sve odnio"

Rivaldo je stao na stranu Vitora Roquea u kontroverzi oko budućnosti brazilskog napadača u Barceloni…

Rivaldo i Patrick Kluivert (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Barceloni se podigla velika prašina oko mladog Brazilca Vitora Roquea (19). U polemiku oko nastavka njegove karijere uključio se i slavni Roqueov sunarodnjak Rivaldo, koji je igrao u Barceloni od 1997. do 2002.

Denver - Minnesota, Jokić u akciji NBA prvaci na rubu ispadanja: Minnesota opet šokirala Jokića i suigrače divider

Andre Cury, agent Vitora Roquea, upozorio je Barcelonu u izjavi za RAC1 da njegov klijent neće prihvatiti posudbu te da će sljedeće sezone ili igrati ili će biti transferiran.

Rivaldo kritizira Xavija

U Barceloni su vrlo jasni da neće popustiti ni pred kakvom ucjenom. Prijetnje menadžera neće natjerati Xavija da podari više minuta Vitoru Roqueu niti će promijeniti sportske planove za nadolazeću sezonu: ako Tigrinho bude morao na posudbu, mladi 19-godišnji brazilski napadač će to učiniti.

Rivaldo je izravno odapeo strelicu u Xavija Hernandeza:

"Mislim da je Vitoru Roqueu nedostajalo prilika. Dali su vrlo malo minuta igraču koji se istaknuo u brazilskom prvenstvu. On je vrlo mlad i nije imao potrebne prilike pokazati svoj nogomet", kazao je Rivaldo za Betfair.

Oleksandr Pelešenko Tko je poginuli olimpijac u ratu u Ukrajini? Živio je u Hrvatskoj i obožavao Split divider

"Ponekad se to dogodi. Nije imao prilike i sada vjeruju da igrač neće biti koristan klubu, pa će tražiti transfer za njega. Mislim da mu Barcelona nije znala dati više prilika, a on je dobar igrač, ima svijetlu budućnost", istaknuo je veliki Brazilac i nastavio:

"Sezona je loša, Barca treba pojačanja"

"Ovako sa strane ne znam točno što se dogodilo i ne znam kako reagira na treninzima i je li zaslužio šansu. Ali svi znamo što je napravio u Athletico Paranaenseu i brazilskom prvenstvu."

Casemiro Legenda ne štedi Unitedovu zvijezdu: "Igrao si s Modrićem i bio velikan, ali sad se ostavi nogometa" divider

Rivaldo je prokomentirao Barcinu minulu sezonu i iskazao svoje mišljenje što bi na Camp Nouu trebali učiniti da bi sljedeća bila bolja.

"Mislim da Barca mora prodati neke igrače, dovesti neke druge i pojačati se za sljedeću sezonu. Ova sezona je bila loša, Real Madrid je sve odnio. Sezona je veliko razočaranje za navijače Barcelone."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider