Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritike sve glasnije

Legenda ne štedi Unitedovu zvijezdu: "Igrao si s Modrićem i bio velikan, ali sad se ostavi nogometa"

Brazilski veznjak Casemiro odigrao je lošu utakmicu u porazu Manchester Uniteda od Crystal Palacea.

Casemiro (Foto: Afp)

Crystal Palace je demolirao Manchester United (4:0) u susretu 36. kola engleske Premier lige, a žestoke kritike pokupio je iskusni veznjak Casemiro.

Jamie Carragher, bivši engleski nogometaš koji danas radi kao stručni komentator i novinar, bio je i više nego izravan poručivši Brazilcu da se ostavi ozbiljnog nogometa.

"Već sam na poluvremenu rekao da Casemira mora mijenjati. Znam da na klupi ima klince, ali mislim to mrtav ozbiljan da Casemiro mora znati da bi trebao imati samo još tri utakmice na najvišem nivou. Mora razmišljati o odlasku u MLS ili Saudijsku Arabiju. Ljudi mu moraju reći da je dosta", kazao je Carragher u emisiji Sky Sportsa nakon utakmice.

Tvrdi da je Casemiro bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu, a spomenuo je i hrvatskog kapetana Luku Modrića:

"Pričamo o jednom od velikana modernog nogometa, igrao je u jednom od najboljih veznih redova svijeta. On, Toni Kroos i Luka Modrića, to je bila jedna od najboljih sredina.

Bio je apsolutni velikan, nisam ni blizu nivoa koji je taj čovjek ostvario u Ligi prvaka, Brazilu i Real Madridu, ali ima jedna izreka koju sam si govorio - Ostvari se nogometa prije nego što nogomet ostavi tebe. Casemiro mora reći da je dosta i ići dalje", zaključio je Carragher.

Brazilac je ove sezone upisao ukupno 29 nastupa za United, pet golova i tri asistencije, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2026. godine.

Nenad Bjelica Pogledajte što je Bjelica objavio nakon otkaza u Bundesligi divider  

Novak Đoković i Jude Bellingham Procurila snimka Đokovića i Bellinghama: Pričali su samo o Modriću divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider