Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izdržao pet mjeseci

Pogledajte što je Bjelica objavio nakon otkaza u Bundesligi

Hrvatski trener Nenad Bjelica pet mjeseci vodio je Union Berlin.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Nenad Bjelica dobio je otkaz u Union Berlinu. Presudio mu je ligaški poraz od Bochuma (3:4), čime se niz bez pobjede produžio na šest utakmica!

Budući da je berlinska momčad u posljednjih šest utakmica osvojila tek dva boda i time se iz relativno komforne situacije ponovno dovela u ugroženu, a klupsko rukovodstvo nije htjelo čekati.

Još uvijek nisu izbjegli 16. mjesto na ljestvici, koje bi ih poslalo u kvalifikacije za ostanak, pa su procijenili kako je potrebno razdrmati momčad koja se ponovno nalazi u rezultatskoj krizi.

Bjelica je, istina, ispunio cilj da momčad izvuče iz teške situacije i spasi izravnog ispadanja iz lige, ali Union je, nažalost, opet upao u probleme. No do kraja još imaju dvije utakmice da se spase i osiguraju ostanak u ligi bez dodatnih kvalifikacija.

Je li Bjelica potencijalno dobar izbor za novog trenera Hajduka?

Ukupno glasova:

Nakon svega Bjelica se oglasio kratkom porukom na Instagramu:

"Hvala na potpori i puno uspjeha", poručio je Bjelica njemačkom bundesligašu, a navijači su mu zahvalili na svemu što je učinio za klub i poželjeli sreću. Ipak jedan drugi komentar je zaradio najviše lajkova.

"Hvala na šamaranju Sanea", poručio je jedan navijač i time podsjetio na incident s utakmice protiv Bayerna, kad je Bjelica izgubio živce i udario Sanea

Također, u komentarima su se javili navijači Hajduka i Dinama, jedni ga zovu da preuzme momčad, a drugi da dođe na utakmicu protiv Osijeka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider