Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepa zarada

Evo koliko je Nenad Bjelica zaradio od svih otpremnina u karijeri: Iznosi su boli glava

Nenad Bjelica samo od otpremnina osigurao si je savršen život.

Nenad Bjelica (Foto: gol.hr)

Hrvatski trener Nenad Bjelica ponovno je dobio otkaz u svojoj karijeri. Ovaj put nije uspio završiti sezonu u Bundesligi.

Union Berlin procijenio je da im Bjelica neće pomoći u borbi za ostanak među elitom, no hrvatski stručnjak neće tugovati zbog toga.

Naime, Bjelici na račun sjeda nova otpremnina, već četvrta u karijeri. Otpremninu su mu morali isplatiti Dinamo, Osijek, Trabzonspor i Union Berlin.

Nakon razilaska s Dinamom imao je zakonsko pravo na dva i pol milijuna eura, ali dogovorio se da mu Dinamo isplati 1,1 milijun eura.

Nenad Bjelica Pogledajte što je Bjelica objavio nakon otkaza u Bundesligi divider

I to mu je bilo dovoljno za ugodan ostatak života, no nastavio je puniti svoju blagajnu. Osijek mu je raskinuo ugovor deset mjeseci prije isteka i za to mu isplatio čak 1,5 milijuna eura. To je ogroman iznos za okvire kluba poput slavonskog prvoligaša.

Turci su s njim potpisali ugovor do 2025. godine i tu se malo zeznuli. Od njih je tražio čak tri milijuna eura, no na kraju je dobio 1,5 milijuna eura. Tako su tvrdili turski mediji.

Samo od otpremnina Bjelica je u karijeri zaradio čak četiri milijuna eura, a kada se na to nadodan njegova mjesečna plaća, uprihodio je ogroman novac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider