Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki povratak

I Ronaldo napušta Saudijsku Arabiju i vraća se u Europu? Zatražio ga stari prijatelj

Europska karijera Cristiana Ronalda možda ipak nije gotova...

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nakon što je u studenom 2021. napustio Manchester United, činilo se da je europska karijera Cristiana Ronalda završila.

Međutim, prema izvješćima saudijskog novinara Alhazze Mutaba, Ronaldo bi se ovog ljeta mogao vratiti u europski nogomet. 

Ronaldova neuspješna sezona u Al-Nassru, obilježena porazom u polufinalu Superkupa i zaostatkom od 12 bodova u prvenstvu, navodno je dovela do njegova nezadovoljstva i traženja izlaza iz kluba.

Mutab je već spekulirao o Ronaldovu povratku u Europu s klubom u kojem je započeo karijeru - Sporting Lisabonom, ali se transfer nije materijalizirao.

Sada Mutab tvrdi kako je Bayer Leverkusen zainteresiran za potpisivanje portugalskog napadača.

Taj potez bio bi šokantan iz više razloga. Ronaldo je trenutačno pod ugovorom s Al-Nassrom iz Saudijske Arabije, gdje zarađuje 3,8 milijuna eura tjedno. Osim toga, Leverkusen je poznat po tome što preferira jeftinije i mlađe igrače.

Za transfer je možda ključna osoba trener Leverkusena Xabi Alonso, koji je bio Ronaldov suigrač u Real Madridu. Prema izvješćima, Španjolski trener navodno je zatražio upravu kluba da razmotri potencijalni transfer.

Ako se transfer u Leverkusen doista dogodi, predstavljao bi senzacionalan potez obiju strana. Ronaldo bi dobio priliku vratiti se na najveću europsku scenu, dok bi Leverkusen dobio iskusnog golgetera koji bi im mogao pomoći u ostvarivanju još većih ambicija.

Josip Stanišić Ne zabija puno, ali zabija bitno: Znate li kome je Stanišić zabio svoja tri gola ove sezone? divider

Ipswich vs. Forest Green Prije godinu dana igrali su međusobnu ligašku utakmicu, za par mjeseci dijelit će ih četiri ligaška ranga divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider