Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redaju se reakcije

Bivši reprezentativac BiH također opleo po Sučiću: ''Dečko, ti si očito živio u nekom drugom gradu''

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermin Zec komentirao je Sučićev prelazak u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Ermin Zec i Ante Vukušić 2010. godine (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Prošlo je nešto više od dva tjedna otkako je Petar Sučić odlučio nastupati za Hrvatsku. Mladić iz Bugojna odlučio je napustiti mladu reprezentaciju BiH i ubuduće nositi kockasti dres.

Njegova odluka izazvala je lavinu komentara u tamošnjim medijima koji ga nisu mazili. Jedan od njih je i njegov bivši suigrač iz mlađih selekcija Ibrahim Dagoja.

Sučićevu odluku komentirao je i Ermin Zec, bivši igrač Šibenika i Rijeke, također rodom iz Bugojna.

Hrvatska nogometna reprezentacija Nova FIFA-ina ljestvica: Pogledajte gdje je Hrvatska nakon osvojenog turnira u Egiptu divider

"Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Ja spominjem non-stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu, nebitno u kojem uzrastu, da više nikad ne mogu promijeniti reprezentaciju.

Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će sa velikom radosti nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očigledno živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu. Živio."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider