Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda završnica

VIDEO Hoxha heroj Dinama, samo zbog ovog pogotka opravdao je svaki uloženi cent!

Arber Hoxha presudio je Rijeci na Rujevici samo dvije minute nakon što je ušao u igru.

Arber Hoxha (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Nogometaši Rijeke ugostili su zagrebački Dinamo u 33. kolu SuperSport HNL-a u utakmici sezone, možda i desetljeća.

Prvo poluvrijeme je prošlo bez izrazitih prilika, ali drugih 45 minuta pružilo nam je puno uzbuđenja.

Nakon samo tri minute igre u drugom poluvremenu, Pašalić je probio desnu stranu i poslao prizeman centaršut koji je Theophile lagano očistio. Činilo se da će uslijediti dugačak aut Smolčića, ali Mađar Bognar je pokazao na bijelu točku na čuđenje igrača Dinama.

Butković i Jandroković FOTO Brojna poznata lica na Rujevici: Niti političari nisu mogli odoljeti utakmici sezone divider

Pierre-Gabriel je prekasno uklizao prema Pašaliću, nagazio mu je stajnu nogu i Mađar nije puno dvojio, iako su bili žestoki prigovori Zagrepčana, pogotovo Ristovskog.

Marko Pjaca stavio je loptu na bijelu točku i silovito pod gredu realizirao najstrožu kaznu za ekstazu na Rujevici u 49. minuti.

Jakirović je pokušao sve da probudi svoju momčad, uveo je Ademija, Roga i Ogiwaru u nadi da će doći do makar neriješenog rezultata. I onda je došao Bruno Petković na scenu, odmjerio Labrovića i živi zid i majstorski opalio s 25 metara preko živog zida za spas Dinama.

Hoxhi trebalo samo dvije minute na terenu za pogodak

Uslijedio je odgovor Sopića, bacio je sve karte u napad, ušli su Obregon, Marić i Janković i žestoko krenuli po pogodak. Jakirović se odlučio uvesti Arbera Hoxhu na krilo u nadi da će sijevnuti kakva kontra.

Kalinić i Prpić VIDEO Perišić odmah otrčao u svlačionicu, a ostali otišli pred Torcidu: Pogledajte kako su ih ispratili divider

I baš se to dogodilo, Ogiwara je iz posljednje linije ispucao loptu prema naprijed, Albanac je dobro ispratio putanju dodavanja, krenuo silovito prema Mitroviću, slomio ga i na kraju probio Labrovića za totalno ludilo u riječkom kavezu.

Pogotke pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider