Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE SU PROSULI

Livaković ostaje bez trofeja! Fener ponovno kiksao i praktički predao borbu za naslov

Novi kiks Fenerbahčea u prvenstvu znak je da navijači Galatasaray praktično mogu početi slaviti novu titulu.

Dominik Livaković (Foto: Profimedia)

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković branio je čitav susret za Fenerbahče, koji je u susretu 35. kola turskog prvenstva odigrao 0:0 na gostovanju kod Konyaspora i tako se još više udaljio od mogućnosti osvajanja naslova prvaka.

Tri kola prije kraja prvenstva drugi Fenerbahce ima 90 bodova, šest manje od vodećeg Galatasaraya. Kako ova dva kluba igraju međusobno u 37. kolu, Fenerbahceu je potrebna pobjeda u tom susretu, ali i poraz Galatasaraya u jednom od preostala dva nastupa.

To je sve teže za očekivati, posebno jer Galatasay trenutno igra u sjajnoj formi, odnosno imaju 17 pobjeda u nizu te samo jedan poraz u cijeloj sezoni.

Tako će Fenerbahče sjajnu sezonu završiti bez trofeja. Naime, sezonu su počeli s deseti uzastopnih pobjeda u ligi, ali serija Galatasaraya je nadmašila sve što su napravili. Također, postigli su najviše pogodaka u sezoni jednog turskoj kluba u povijesti, no niti to im nije pomoglo. Iz Kupa su ispali ranije, dok ih je u četvrtfinalu Konferencijske lige izbacio Olympiacos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider