Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne tako davno

Jakirović će ispasti veliki šampion, a evo što su sve navijači Dinama govorili o njemu

Dinamo je slavio u Rijeci i bit će novi stari prvak Hrvatske.

Pod vodstvom Sergeja Jakirovića ključnu utakmicu ovosezonskog SuperSport HNL-a Dinamo je riješio u svoju korist, a samim time i pitanje naslova prvaka.

Modri su slavili u Rijeci i premda Riječane matematika još uvijek drži u igri za naslov, jasno je da je dilema tko će biti prvak riješena.

Jakirović će na klupi Dinama doći do naslova prvaka iako je situacija, ne tako davno, za njega bila izrazito nepovoljna. Tresla mu se stolica u nekoliko navrata, a Igor Ćurković iz podcasta Utakmicu po utakmicu izdvojio je djelić "atmosfere" koja je vladala na Facebooku Dinama poslije teškog poraza 5:1 od PAOK-a i ispadanja iz Konferencijske lige.

"Jakiroviću daj si sam otkaz, najlajkanija objava. Stvarno loše igram nogomet, ali opet sam malo bolji od Hoxhe, također dosta lajkova. Psovke neću čitati. Jakiroviću je li te sram, dovoljno od Jakirovića, Zeko potjeraj ga. Baturinu prodajte što prije, lovu fino u džep, inače ćemo Europu gledati preko telke", nabrojio je Ćurković i stao u obranu Jakirovića i strpljenja koje su mu ukazali čelnici Dinama, poručivši:

"OK, samo da kažem: malo kalajte ljudi."

Sve o ovoj temi i o niz drugih aktualnosti u hrvatskom klupskom nogometu, s naglaskom na SuperSport HNL, gledajte večeras od 21:00 na gol.hr-u, u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider