FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JEDAN JEDINI

VIDEO Da se naježite: Kratka, ali efektna najava povratka Conora McGregora

Voljeli ga ili ne, morate priznati da je povratak Conora McGregora u borilište velika stvar za cijeli MMA kao sport.

Još manje od dva mjeseca preostalo je do povratka Conora McGregora u UFC-ovo borilište. To je nešto što je najavljeno već prošlog mjeseca nakon UFC 300 priredbe na konferenciji za medije, kad je prezadovljni Dana White odlučio razveseliti prisutne novinare dodatnom bombom.

Potieira vs. Pereira VIDEO Tekken u stvarnom životu? Najluđi borac svijeta upisao pobjedu jednom od najatraktivnijih sekvenci koje pamtimo divider

Sad smo napokon dobili i službeni dokaz povratka najpopularnijeg borca u povijesti, čovjeka koji je u jednom trenutku nesumnjivo bio veći i od samog UFC-a. Sjajan video pušten je tijekom UFC 301 priredbe.

Sad je i službeno, posljednji vikend u lipnju!

Dogodit će se to 29. lipnja na UFC 303 priredbi, a protivnik će mu biti Michael Chandler. To ovim putem nije najavljeno, ali je već nadaleko poznato.

Sama video najava njegovog povratka ne traje dugo, ali je vrlo efektno odrađena i mnogi su se naježili od same pomisli da će se Irac vratiti u borilište, ali da će sa sobom donijeti sve ono što uvijek donese.

Tu se misli i na Foggy Dew, pjesmu koja je posljednjih nekoliko njegovih nastupa bila svojevrsni zaštitni znak, a pronašla je svoje mjesto i u ovoj najavi.

Antthony Smith vs. Vitor Petrino VIDEO Nikad ne otpisujte starog vuka: Bivši izazivač savladao neporaženog Brazilca i potpuno utišao publiku u dvorani divider

Kao što je navedeno u uvodu, nebitno jeste li jedni od onih koji cijene lik i djelo Conora McGregora ili ste netko od onih koji ga smatraju nepotrebnih, napornim ili precijenjenim, vjerujemo da ćete svi gledati njegovu iduću borbu, zar ne?

I zbog toga je njegov povratak u borilište velika stvar.

UFC 303 priredbu moći ćete gledati u izravnom prijenosu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider