FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRONAĐENA ZAMJENA

Velika promjena na Hrgovićevoj priredbi: Odabran je novi sudionik glavne borbe

Malik Zinad novi je protivnik Dmitrija Bivola u glavnoj borbi boksačke priredbe koja će se 1. lipnja održati u Rijadu.

Malik Zinad (Foto: Profimedia)

Prije nekoliko dana ozbiljan je udarac pogodio boks, kad je Artur Beterbiev bio prisiljen otkazati već godinama očekivani meč protiv Dmitrija Bivola, meč dva najbolja poluteškaša svijeta.

Filip Hrgović i Wembley VIDEO Hrgović povukao paralelu s velikom pobjedom Vatrenih: "Doći ću na Wembley i nokautirati Joshuu pred 80 tisuća ljudi!" divider

U pitanju ju meč koji predvodi 5 vs. 5 priredbu, koja se održati 1. lipnja u Rijadu te čiji je dio i najveći dosadašnji meč u karijeri Filipa Hrgovića. On će se boriti protiv Daniela Duboisa.

Bivol ipak ostaje glavna zvijezda priredbe

Iako je odmah bilo objavljeno kako ostanak bez glavne borbe neće utjecati na održavanje priredbe, sjajne je vijest kako je pronađen zamjenski borac te da Bivol ipak ostaje na programu.

Neporaženi ruski borac protiv će svoju WBA titulu protiv Malika Zinada, libijskog boksača koji u karijeri ima apsolutno isti profesionalni omjer kao on, 22-0.

Filip Hrgović Menadžer poslao poruku Hrgoviću: "Pripremaj se za Duboisa, ali zapravo budi spreman za Usika dva tjedna ranije" divider

30-godišnji Zinad je trenutno deveti poluteškaš svijeta te drugi izazivač IBF-ove ljestvice. Dosad u karijeri nema ekstra velikih pobjeda, no ima nekoliko respektabilnih skalpova.

Hrgović i Dubois tako će ostati treći meč po važnosti, odnosno četvrti po redu održavanja glavnog programa priredbe. Između glavbe borbe i njih trebao bi se još nači teškaški meč Deontaya Wildera i Zhileija Zhanga.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider