Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mister

Proljetna večer u Madridu, a Ancelotti se "kuhao" u prsluku: Znate li zašto ga je nosio?

U Madridu je bilo blizu 25 stupnjeva Celzijevih, ali Carlo Ancelotti nosio je svoj "sretni prsluk".

Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u finale Lige prvaka poslije dramatične pobjede protiv Bayern Munchena.

"Mister“ Carlo Ancelotti tako će se boriti za još jedan ušati trofej 1. lipnja, a iako se očekuje da će u to vrijeme na Wembleyju biti prilično toplo, Carletto će se vjerojatno ponovo pojaviti u svom sad već slavnom prsluku ispod sakoa.

Rodrygo i Vinicius Zvijezda Reala otkrila majicu s natpisom: "Molite se za RS" divider

Zašto? Zato što je izuzetno praznovjeran. Naime, u Madridu je bilo blizu 25 stupnjeva Celzijevih, ali Ancelotti je „utoplio križa“ prslukom ispod sakoa. Carlo je čovjek navika pa se kao uvijek dosad pojavio u svom „sretnom prsluku“.

Isti prsluk nosi u europskim utakmicama otkad se vratio u Real Madrid i dosad ga je samo jedanput „iznevjerio“. Njegov sretni talisman izrađen je od plave vune i širi sreću. Nosit će ga sigurno i na Wembleyu u finalu, iako će biti prilično toplo, baš kao što će se Florentino Perez pojaviti pred igračima dan uoči finala.

Luka Modrić VIDEO Pogledajte slavlje u Realovoj svlačionici: Nijemci i Brazilci okupili su se oko Luke divider

Realovci planiraju ponoviti sve geste koje im donose sreću za najvažniju utakmicu sezone. Naravno, odradit će sve potrebne pripreme, neće se uzdati isključivo u sreću, ali Carlov sretni prsluk će, budite uvjereni, biti na njemu. Za njega je to sretni prsluk koji uklanja lošu vibru. Hoće li ponovo upaliti?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider