Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZGLEDA REALNO

Hoće li Bayer uistinu završiti sezonu bez poraza? Pogledajte koje su im četiri utakmice ostale

Bayer Leverkusen izdržao je 49 utakmica bez poraza. Preostale su im još četiri.

Xabi Alonso (Foto: Afp)

O aktualnoj sezoni Bayera iz Leverkusena pričat će se još godinama i desetljećima. Ono što je već sad napravio Xabi Alonso zajedno sa svojim timom je neviđeno.

Tu se naravno misli na nevjerojatni pobjednički niz, ali i na činjenicu da su veliki broj utakmica postizali pogotke u samoj završnici i time se izvlačili iz poraza. Posebno se to ističe kako se sezona bliži kraju pa je Bayer u četiri od šest posljednjih utakmica iz poraza izlazio u samoj završnici.

49 utakmica iz njih, još četiri

Tako su svoj niz podigli na 49 utakmica, Bundesligu su već osvojili, a čekaju ih još dva finala u koja će ući kao favoriti. Kolike su dakle šanse da Bayern završi sezonu bez poraza? Zapravo, na papiru vrlo velike.

Prvo će odigrati dva susreta u Bundesligi. U nedjelju 12. svibnja gostuju kod Bochuma, a onda će šest dana kasnije ugostiti Augsburg na Bay Areni.

Finale Europske lige igrat će 18. svibnja protiv Atalante u Dublinu, dok sezonu zatvaraju utakmicom finala njemačkog Kupa protiv drugoligaša Kaiserslauterna, 25. svibnja.

Da, uistinu izgleda kao da će završiti sezonu tako da će osvojiti sve što su osvojiti mogli, bez poraza u 53 utakmice. No, nemojmo žuriti, popratit ćemo ih utakmicu za utakmicom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider