Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOŠ JEDNOM JUNAK

"Volim te, Josipe!" Vatrenom nakon sjajnog pogotka izjavljena ljubav na neobičan način

Josip Stanišić još je jednom postao junak Bayer Leverkusena pogotkom u 97. minuti susreta

Josip Stanišić (Foto: Profimedia)

Više nije ni nevjerojatno jer ponovilo se previše puta. Bayer Leverkusen još je jednom izbjegao poraz. I to u situaciji u kojoj im je i minimalni poraz odgovarao.

No čini se da je sezona bez poraza trenutačno glavni cilj Xabija Alonsa, pa su unatoč rezultatu koji im je jamčio finale Europske lige ipak napadali do posljednjih trenutaka. I onda su u tome uspjeli.

Stanišić junak drugi put u mjesec dana

Junak je, nakon pogotka u posljednjim trenucima protiv Borussije Dortmund, još jednom bio Josip Stanišić, no ovog puta s pravim malim remek-djelom.

Ušao je s desnog boka iz drugog plana, primio loptu, krenuo prema golu, lažnjakom "po burek" poslao igrača Rome, a onda smjestio loptu u dalji kut. Vjerojatno najljepši pogodak njegove karijere.

Pogledajte ga OVDJE.

Leverkusen mu je izjavio ljubav

Napravio je to u vjerojatno jednom od posljednjih nastupa za Bayer na Bay Areni, osim ako ne bude iznenađujućeg transfera već ovog ljeta. Čini se da ga Bayern iduće sezone želi ostaviti u svojim redovima, no sve će ovisiti o novom treneru bavarskog giganta.

Nije tajna da je između Josipa i Bayera nastala ljubav, a ona je sad obilježena i objavom na društvenim mrežama novog njemačkog prvaka.

"Volim te, Josipe", uz crno i crveno srce te njegovu fotografiju, napisali su na profilu kluba na X-u.

Stanišić ove sezone igra fenomenalno, ali je i dodatno napredovao. Alonso ga cijeni i voli, pa se vjeruje da ne bi imao ništa protiv toga da ga vodi i iduće sezone.

No sve će ovisiti o klubu čiji je Josip član, Bayernu. Još kad bi se to sve riješilo prije Europskog prvenstva pa da ga tamo Zlatko Dalić ima čiste glave i poznate budućnosti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider